• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí mňamka Evy Pilarové
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí mňamka Evy Pilarové

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí mňamka Evy Pilarové
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso řízek
    • krenex
    • sůl
    • salám
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na slabě pomaštěný alobal. Poklademe krenexem, obložíme plátky šunky, na který dáme znovu krenex. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme.
2
Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny. Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Palačinky se šunkou: Mňamka babičky Věry

Palačinky se šunkou: Mňamka babičky…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Machovská | 28. 9. 2010 10:26

    mám podobný recept kuřecí závitky řízky se osolí,opepří pomažou krenexem pokladou šunkou a plátky tvrdého sýra zavinou..na oleji se zpění cibulka kterou zasypu mletou paprikou přidám trošku vody a závitky zprudka opeču..dusím do změknutí nakonec zahustím kysanou smetanou..fakt dobré jí ještě do šťávy než ji zahustím přidávám jeden slepičí nebo kuřecí bujón a samozřejmě dochutím

  • Lůča | 14. 9. 2005 03:05

    Zas tak pikantní to nebylo, ta šunka, kuřecí maso a sýr chuť dost zjemňují. Skusila bych vepřové, přidala navíc hořčici, česnek a určitě bych to nepekla v alobalu, ale přímo na pekáči... zdálo se mi to moc "vodnaté". ale to už by byl úplně jiný recept. Každý máme prostě jiné chutě.

  • Alena Loskot | 18. 6. 2005 06:30

    Moc jsme si pochutnali,diky.

  • Radka Albrechtová | 18. 6. 2005 00:04

    No Míšo ono to asi bylo myšlený tak že se to maso má jakoby přehnout, takže ta náplň zůstane uvnitř (nebude přímo na tom alobalu). Doufám že jsem se vyjádřila dobře. Já bych to jakoby zabalila, takže by se alobalu dotýkalo pouze maso.

  • Míša Procházková | 17. 6. 2005 17:30

    jídlo bylo výborné,jen se po něm "zaprášilo". Jen bych sýr dala pod šunku a ne naopak,protože se mi připlácl k alobalu a nešel sundat.Jinak ale opravdu vynikající.

  • Abies Alba | 15. 6. 2005 15:13

    Tak tohle se mi moc líbí a vyzkouším to :o)

  • Jana Hadravová | 14. 6. 2005 13:20

    Doporučuji přečíst recept Evíkova mňamka. Stejný postup, jiná chuť. Oboje mi moooc chutná.

  • Anonym | 13. 6. 2005 10:21

    To nemusí být spatné:o))

  • Anonym | 12. 6. 2005 16:34

    Tvrdý sýr vyměnít za hermelín, je lepší!!!

  • Airan Novakova | 12. 6. 2005 13:17

    Delam neco podobneho, bez alobalu a zalivam to smetanou s tavenym syrem. Je to moc jedle:-))

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:17

    pikantní recept, beru :o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Krenex Kuřecí maso Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynutá bábovka s kakaem

Kynutá bábovka s kakaem

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Králík na medu

Králík na medu

Domácí kandovaný zázvor

Domácí kandovaný zázvor

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

17
Klasické lečo
Klasické lečo
13
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
13
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
13
Dýňová tortila
Dýňová tortila
13
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Denní horoskop na pátek 15. 8. 2025: Kdo si vydělá peníze navíc a kdo by měl myslet víc na druhé?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí mňamka Evy Pilarové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact