• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí mňamka Evy Pilarové
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí mňamka Evy Pilarové

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí mňamka Evy Pilarové
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso řízek
    • krenex
    • sůl
    • salám
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, vložíme na slabě pomaštěný alobal. Poklademe krenexem, obložíme plátky šunky, na který dáme znovu krenex. Navrch položíme plátky sýra. Balíčky alobalu dobře uzavřeme.
2
Vložíme je na plech, podlijeme trochou horké vody a dáme do trouby. Pečeme asi půl hodiny. Krenexem nešetříme, dodá masu pikantní chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové omáčce

Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…

Palačinky se šunkou: Mňamka babičky Věry

Palačinky se šunkou: Mňamka babičky…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Machovská | 28. 9. 2010 10:26

    mám podobný recept kuřecí závitky řízky se osolí,opepří pomažou krenexem pokladou šunkou a plátky tvrdého sýra zavinou..na oleji se zpění cibulka kterou zasypu mletou paprikou přidám trošku vody a závitky zprudka opeču..dusím do změknutí nakonec zahustím kysanou smetanou..fakt dobré jí ještě do šťávy než ji zahustím přidávám jeden slepičí nebo kuřecí bujón a samozřejmě dochutím

  • Lůča | 14. 9. 2005 03:05

    Zas tak pikantní to nebylo, ta šunka, kuřecí maso a sýr chuť dost zjemňují. Skusila bych vepřové, přidala navíc hořčici, česnek a určitě bych to nepekla v alobalu, ale přímo na pekáči... zdálo se mi to moc "vodnaté". ale to už by byl úplně jiný recept. Každý máme prostě jiné chutě.

  • Alena Loskot | 18. 6. 2005 06:30

    Moc jsme si pochutnali,diky.

  • Radka Albrechtová | 18. 6. 2005 00:04

    No Míšo ono to asi bylo myšlený tak že se to maso má jakoby přehnout, takže ta náplň zůstane uvnitř (nebude přímo na tom alobalu). Doufám že jsem se vyjádřila dobře. Já bych to jakoby zabalila, takže by se alobalu dotýkalo pouze maso.

  • Míša Procházková | 17. 6. 2005 17:30

    jídlo bylo výborné,jen se po něm "zaprášilo". Jen bych sýr dala pod šunku a ne naopak,protože se mi připlácl k alobalu a nešel sundat.Jinak ale opravdu vynikající.

  • Abies Alba | 15. 6. 2005 15:13

    Tak tohle se mi moc líbí a vyzkouším to :o)

  • Jana Hadravová | 14. 6. 2005 13:20

    Doporučuji přečíst recept Evíkova mňamka. Stejný postup, jiná chuť. Oboje mi moooc chutná.

  • Anonym | 13. 6. 2005 10:21

    To nemusí být spatné:o))

  • Anonym | 12. 6. 2005 16:34

    Tvrdý sýr vyměnít za hermelín, je lepší!!!

  • Airan Novakova | 12. 6. 2005 13:17

    Delam neco podobneho, bez alobalu a zalivam to smetanou s tavenym syrem. Je to moc jedle:-))

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:17

    pikantní recept, beru :o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Krenex Kuřecí maso Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mlsná krůta

Mlsná krůta

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Česnečka se šunkou a sýrem

Česnečka se šunkou a sýrem

Smetanové tyčinky

Smetanové tyčinky

Bábovka tvarohovo-kokosová

Bábovka tvarohovo-kokosová

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

169
Ořechové řezy s polevou z remosky
Ořechové řezy s polevou…
59
Jednoduchý jahodový koláč
Jednoduchý jahodový koláč
45
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
31
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
30
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz První slova Terezy Kostkové o svatbě: Nebyla tajná, byla intimní

První slova Terezy Kostkové o svatbě: Nebyla tajná, byla intimní

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí mňamka Evy Pilarové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact