Kuřecí stehenní řízky nakrájím na kostičky, osmažím na pánvi bez tuku, osolím a přidám česnekové koření. Když začne maso zlátnout, přidám žampiony a špenát a nechám vydusit vodu. Zaleju trochu smetanou. Uvařím bramborové noky a zamíchám do směsi.
Já bych asi jednou dělala verzi žampionovou a podruhé špenátovou. Přijde mi, že žampiony ve špenátu zaniknou...
Vlaďka Daranská
|13. 11. 2008 06:48
Vyzkoušeno,chutnalo,známkováno jedničkou! Uvařila jsem jen s malou obměnou-maso jsem nejdřív naložila do česnek.marinády,žampiony použila čerstvé a brambor.noky ukuchtila domácí:-) Jani,to množství žampionů i špenátu je určitě myšleno na celé sáčkové balení,ono zas tak velké není(pokud nekoupíte maxi balení:-))
Jana Nováková
|10. 11. 2008 17:29
Prosím o upřesnění množství použitých surovin - žampiónů a špenátu tam mám dát celý sáček? Děkuji za odpověď.