Kuřecí játra nakrájíme na menší kousky a na olivovém oleji orestujeme. Vyndáme z pánve na talíř. Do pánve nalijeme trochu olivového oleje a přidáme kuřecí maso smíchané s grilovacím kořením, provensálským kořením, kmínem a kari. Orestujeme.
2
Když je maso hotové přidáme zpět játra, podlijeme trochou vody, přidáme sojovou omáčku a necháme přejít varem. Odstavíme a zalijeme smetanou, řádně promícháme.
3
Nejlépe podávat s česnekovými bramborami. (Pečené brambory na plechu potřené olejem s utřeným česnekem).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka Bublová
|3. 9. 2007 11:46
O víkendu jsem vyzkoušela, super. Místo provensálského koření, které moje rodina moc nemusí, jsem použila koření Mexiko od Kotányi a tím pádem i vynechala kari, a všichni o překot chválili a už dopředu se dožadovali opakování. Jako přilohu jsem udělala podle receptu opečené česnekové bramboty a nemělo to chybu, vynikající. Dávám 1 a vřele doporučuji (i s těmi brambory).
Vera Bojcukova
|17. 6. 2007 19:52
Tak to byla velká bašta.Pikantní,nemá to chybu...Jako přílohu jsem zvolila rýžové nudle,jednak z toho důvodu,že jsou hned hotové.Recept doporučuji ,je OK.
eva konečná
|22. 4. 2007 06:24
bylo to dobré....
Kasumi Shinzawai
|2. 4. 2005 20:29
je to docela pikantni, tze ty brambory s cesnekem jsou k tomu uz moc.. kazdopadne dobre..