Na oleji dozlatova osmahneme cibulku, na cibulce podusíme na kousíčky nakrájené kuřecí řízky, posolíme a necháme podusit. Nakapeme několik kapek worchestru a sójovky a posypeme lžičkou kari. Nějakou chvíli zase necháme maso, aby získalo tu správnou chuť a poté zalieme zavářkou a šlehačkou. Poté už jen pořádně promícháme a můžeme podávat na stůl.
2
Doporučuji těstoviny, mohou se podávat zvlášť, nebo zamíchat rovnou do omáčky, je také možno, těstoviny v omáčce zapéct.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Myš
|16. 4. 2007 17:29
A co to nezahustit vubec ? Dat jen tu smetanu ? ( davam nizkotucnou...) To vite, je jaro, clovek vic kouka po kaloriich... Nebude to pak moc řídké ?
Blanka Plašilová
|13. 4. 2007 21:02
hmm, taky vyzkoušíme :-) Vypadá to skvěle
Zdenka Slovackova
|11. 4. 2007 15:44
Tohle jídlo taky dělávám, ještě přidávám na kostičky nakrájenou sterilovanou okurku a nechám provařit. Je to mňam!
Hana Rožníčková
|10. 4. 2007 10:05
Poradím vám, aby jste nemuseli dávat na hustotu mouku. Dejte do půllitrového hrnku - 1 hrnek smetany a 1 hrnek kyšky ( kefír apod. ), nechte při pokojové teplotě 24 - 36 hodin stát, zhoustne to a dá se to použít na různá jídla, kam přijde smetana. Vydrží v lednici i týden - dávám do sklenice s víčkem. Dělala jsem s tím krůtí ragú a bylo to božské.