![Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jYgbm62v/h222w297t.jpg)
A co to nezahustit vubec ? Dat jen tu smetanu ? ( davam nizkotucnou...) To vite, je jaro, clovek vic kouka po kaloriich... Nebude to pak moc řídké ?
hmm, taky vyzkoušíme :-) Vypadá to skvěle
Tohle jídlo taky dělávám, ještě přidávám na kostičky nakrájenou sterilovanou okurku a nechám provařit. Je to mňam!
Poradím vám, aby jste nemuseli dávat na hustotu mouku. Dejte do půllitrového hrnku - 1 hrnek smetany a 1 hrnek kyšky ( kefír apod. ), nechte při pokojové teplotě 24 - 36 hodin stát, zhoustne to a dá se to použít na různá jídla, kam přijde smetana. Vydrží v lednici i týden - dávám do sklenice s víčkem. Dělala jsem s tím krůtí ragú a bylo to božské.