Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Okurky
Ořechové řezy III.
Vosí hnízda
Magdiny plátky
Šunková pomazánka - taťkova
Americké muffiny
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Podzimní polévka s houbami
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky