Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická hovězí roláda
Tříbarevný koláč II.
Polévka z hlívy ústřičné
Hranolky z kapra
Mřížková tvarohová buchta
Caesar salát
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Čokoládové cupcakes
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Pomazánka z pečeného celeru
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…