Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Rebarborový džem s ananasem
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Lehké piškotové řezy
Tvarohové placky
Kávovo-ořechová roláda
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Rýže s vejci
Základní těsto na koblihy
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pracny z roku 1900