Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánový koktejl
Šlehačková roláda IV.
Italská bábovka II.
Čínská sladkokyselá omáčka
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Zabaione - Italský desert
Hovězí karabáček na světlém pivu
Pařížské řezy ....Danča
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka