Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čebureky II.
Smažené sýrové placičky
Roštěnky na špeku
Balkánský listový závin slaný
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Broskvové řezy
Rebarborový koláč s pudingem
Placičky z brokolice a cukety
Rafaelo se salkem
Zeleninový boršč
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Francouzská cibulačka
Čerstvé kimchi
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…