Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Scones
Perník z domácí pekárny II.
Jablečný tvarohový dort
Laskonky dle časopisu F.O.O.D.
Sedmikráskový med s pomerančem
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kynutý koláč s tvarohem
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky