Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koule Raffaelo
Mrkvový koláč III.
Debrecínská polévka
Krémová vajíčková pomazánka
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Celer smažený v kořeněné tempuře
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies