Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí široké nudle
Plundrové těsto
Řecký salát a la ENKI
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Palačinky plněné špenátem
Plněné žampiony špenátem
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Citronový krém s tvarohem
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…