Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s okurkou
Krkovička pro vítanou návštěvu
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Můj dýňový kompot s ananasem
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Květákové makarony
Křenová omáčka s vejcem
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou