Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bezinková šťáva II.
Voňavé anglické kapsy
Jablečné muffiny s tvarohem
Bezmasé těstoviny - výborné
Ragú z divočáka na švestkách
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Asijské smažené kuličky (šišky)
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Lepenice s trhaným uzeným
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou