Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý perník
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Vepřové kotlety se špekáčkem
Slaný chřestový koláč
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Tzaziky
Kořeněné chipsy z hlívy
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží