Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Zapečené palačinky se špenátem
Osvěžující ovocný dort
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Vanilkový koktejl
Španělské „španělské ptáčky“…
Pohádkový čokoládový dort
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Fazolová polévka s domácími flíčky
Mac and cheese
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…