Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazole z Vysočiny
Čokoládová pěna
Víno z bezinek
Tortilla plněná mletým masem
Drobenkový mazanec (bochánek)
Bezlepková bábovka
Maminčiny kuřecí závitky
Francouzské brambory
Ledový salát jako příloha
Vepřové výpečky se špenátem a…
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…