Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchá domácí paštika
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Rychlá pikantní pomazánka na…
Tvarohové koláče
Krůtí gulášek
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Rajčatový salát IV.
Řecký těstovinový salát
Vepřové na pánvi
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi