Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá svačina
Maso na houbách babičky Aničky
Sýrová polévka s vejci
Čokoládové muffiny se šlehačkou
Kuskus s krabími tyčinkami
Hlíva s rýží
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci