Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Doudlebské vdolky
Zapečená polenta se sýrem
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Brokolicová polévka se žampiony
Dort s ovocem a želatinou
Bambusové výhonky s tofu
Pivní vrabci
Kabirův pečený česnek Čeněk
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Podzimní houbovka s dýní