Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky ze smetany
Fazolové lusky s rajčaty
Zapečený pangasius
Roštěná mé babičky
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Koktejl Mai-Tai
Vynikající kuře na paprice
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Chřest s bešamelovou omáčkou
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet