Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ostrá tvarohová pomazánka
Sněhové rohlíčky s krémem
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Závitky s cibulovou náplní
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Vepřové kotlety podle tchyně
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Makový dort s malinami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše