Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní nakládaný hermelín II.
Pikantní škvarková pomazánka
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Makovec V.
Angreštové / rybízové knedlíky
Koláč s hruškovým / jablečným…
Čočkové ragú
Pikantní kuřecí srdíčka
Kotlety v omáčce s hlívou
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem