Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Košíčky z ledových kaštanů
Oříšková bábovka
Pohanková dobrota (2 porce)
Srnčí maso na smetaně
Koláč s tvarohem a jablky
Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Pracny z roku 1900
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví