Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké těsto pro začátečníky
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Kanadský králík
Nejrychlejší tvarohové kuličky
Pikantní okurkový salát
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Dušená hovězí kližka
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem