Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecké biftečky z mletého masa
Výborný karamelový likér
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Rukolová polévka
Housky (DUKAN)
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Dršťková polévka podle mojí babičky
Hovězí ptáčky s rýží
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
Hovězí sekaná Wellington
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem