Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s houbami
Čínské placičky
Tvarohový mřížkový koláč II.
Malinovo-jahodové muffiny
Rychlé kuře s bramborem
"Tiramisu" roláda
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Dýně s kořenovou zeleninou
Větrníky na plech - karamelové řezy
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Vosí hnízda
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky