Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Hruškový koláč II.
Pletýnky, uzly
Bramboráky z kyselého zelí
Lilek s rajčaty
Šneci nejen s tvarohem
Bramborový guláš s hlívou
Červené zelí s jablky
Mexická tortilla se zelným salátem
Tatarák s kapary
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Krémová houbová polévka
Halloweenské cupcakes
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Rizoto s kuřetem a liškami
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem