Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka s mrkví
Máslové řízky
Vývar s rýžovými knedlíčky
Gratinované brambory III
Hrnečková bublanina
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Chřest s bešamelovou omáčkou
Meruňkové čatní s cibulí
Celer smažený v kořeněné tempuře
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Polévka z červené čočky