Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková polévka s uzeným masem
Turecký med
Nivovo-česnekoví slimáci
Rychlé kuře s bramborem
Pravý americký Apple Pie
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Makové koláčky
Nepečené kokosové kostky
Pikantní marináda na maso
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vláčná máslová vánočka
Pravý staročeský smažený kapr
Pavlova s granátovým jablkem a…
Jemná rybí polévka
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi