Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové knedlíky se strouhankou
Kokosky s marmeládou
Vepřové maso v alobalu
Bramborové knedlíky se švestkami
Ananasová pohádka
Sójové kostky na kari
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Pikantní salát s čočkou
Cuketové karbanátky (sekaná)
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Florentýnky
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér