Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatová pizza
Řezy z pudinku
Králík na houbách a hořčici
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou
Cuketová kolečka
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Farmářská polévka
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky