Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory II.
Staročeská svíčková bez masa
Zelná polévka III.
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Hermelínové ranečky se zeleninou
Ananasová bábovka - vláčná
Vynikající kuře na paprice
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Rychlé langoše plněné sýrem
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem