Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cannelloni se špenátem
Palačinky Hana a Hana
Indiánky
Čočka netradičně
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Česneková krkovička na tymiánových…
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Vinná klobása v bramboráku
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Mexická tortilla se zelným salátem
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem