Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá hrachová polévka
Závitky v rýžovém papíru
Mramorová bábovka vláčná
Čokoládový koláč s třešněmi
Krůtí gulášek
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Domácí čokoládová zmrzlina
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem