Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hruškový džem se zázvorem
Coleslaw - podzimní vitamíny
Květákový nákyp
Cuketové topinky (tousty)
Red velvet cupcakes
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Houbové roštěnky
Tiramisu z pomazánkového másla
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake
Bublanina s ostružinami