Vychutnejte si skvělé šťavnaté kuřecí maso s houbami a zapečenými bramborami, které zvládne i začátečník. K vaření vám postačí jeden hrnec. Tato dobrota potěší nejen všechny milovníky hub.
RADA: Jak uchovat maso bez mražení?
RADA: Jak oloupat brambory?
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Vepřové maso na houbách
Kuře na houbách
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smaženice z hub
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Krém na zdobení dortů
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Lehký sirup z růží
Pórková polévka s cizrnou
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake
Bublanina s ostružinami