Kuřecí prsíčka očistíme a odblaníme, pokrájíme na jemné nudličky. Maso osolíme a lehce obalíme v solamylu.
2
Maso orestujeme na rozpáleném oleji. Jakmile je maso důkladně orestované přidáme nakrájené žampióny (žampióny je lepší nakrájet na půlměsíčky, myslím, že tak si zachovají svou originální chuť a jemnost).
3
Na závěr restování vložíme na nudličky pokrájenou šunku a jen lehce orestneme, poté zastříkneme troškou smetany a zasypeme jemně strouhanou nivou. Necháme směs lehounce podusit a nakonec vlijeme zbytek smetany.
4
Na dochucení směsi je lepší použít trošičku podravky nebo vegety.
5
Jako přílohu doporučuji špenátové taglitelle dělají se z toho skvělá hnízda a doprostřed těstovin skvěle padne masová směs.