• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí Kung-Pao za 5 minut

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 100
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      sklenice nakládané kapie
    • 1
      ks pórek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      hrst arašídy
    • sůl
    • pepř mletý
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a necháme uležet.
2
Mezitím pórek nakrájíme na tenká kolečka a na olivovém oleji osmahneme do sklovita. Poté přidáme maso obalené v solamylu. Restujeme, dokud maso nezíská zlatavou kůrku. Poté přidáme kapii, arašídy a podlijeme takovým množstvím vody, abychom získali lehký sos.
3
Krátce povaříme a podáváme.
4
Příloha: kari rýže
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře Kung - Pao

Kuře Kung - Pao

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kuris | 20. 2. 2011 11:58

    Rozhodně měly, no já to dělám tak, že nejdřív osmahnu arašídy, vyhrábnu je opatrně z pánve na talířek, pak osmahnu maso, přidám zeleninu a na závěr, když už je to skoro hotové, přidám zase zpět osmahnuté arašídy. A je to delikatesa i s loupanými mandlemi osmahnutými dohněda. Je to fakt znát, že tam ty arašídy nebo mandle patří. Moje zkušenost z posledního vaření je ta, že jich může být i víc. :-P

  • Olga . | 10. 11. 2008 23:25

    Zde je jasně a stručně jak se připravuje Kung Pao:http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/kung-pao

  • Anonym | 19. 12. 2006 22:39

    Nechci se vnucovat, ale myslím, že nejdříve by se mělo osmahnout maso, a teprve potom přidávat zelenina, a pokud je zelininy více druhů, pak zásadně v pořadí závislém na tom, jak dlouho je třeba příslušnou zeleninu tepelně opracovávat. Kouzlo zeleniny v jídlech na čínský způsob tkví v tom, že by měla být udělaná malinko míň než do měkka.

  • Beata Klačanská | 13. 12. 2006 14:20

    ide o čínu uvarenú "naopak", pretože Číňan zásadne najprv spracuje mäso - čo najrýchlejšie, a potom pridáva zeleninu a pod., súhlasím s názorom Kamila a Jany ohľadne ďalších ingrediencií, orechy stačí pridať ku koncu - pekne zmäknú, pokiaľ možno používať zeleninu čerstvú, musí byť po dohotovení jedla chrmkavá, viem o čom "hovorím, žila som v Číne pár rokov, Beata

  • Kamil Krybus | 13. 12. 2006 13:18

    Ano, trochu osmahnout i nahrubo nasekané arašídy, zalít horkým kuřecím vývarem a ne vodou, dochutit Wej-su a je to čína jak vyšitá. Super!

  • Jana Tomčíková | 13. 12. 2006 09:33

    Neměly by se ty arašídy lehce osmahnout?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Rychlovka Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Kuřecí maso Nakládané kapie Pepř mletý Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Bramborové knedlíky se švestkami

Bramborové knedlíky se švestkami

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

55
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
43
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
28
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
24
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
24
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

Pohřeb Františka Němce (†92) z Krkonošských pohádek: Loučil se i Satoranský! A rozdávalo se víno

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact