• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí Kung-Pao za 5 minut

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 45
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      sklenice nakládané kapie
    • 1
      ks pórek
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      hrst arašídy
    • sůl
    • pepř mletý
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a necháme uležet.
2
Mezitím pórek nakrájíme na tenká kolečka a na olivovém oleji osmahneme do sklovita. Poté přidáme maso obalené v solamylu. Restujeme, dokud maso nezíská zlatavou kůrku. Poté přidáme kapii, arašídy a podlijeme takovým množstvím vody, abychom získali lehký sos.
3
Krátce povaříme a podáváme.
4
Příloha: kari rýže
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře Kung - Pao

Kuře Kung - Pao

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kuris | 20. 2. 2011 11:58

    Rozhodně měly, no já to dělám tak, že nejdřív osmahnu arašídy, vyhrábnu je opatrně z pánve na talířek, pak osmahnu maso, přidám zeleninu a na závěr, když už je to skoro hotové, přidám zase zpět osmahnuté arašídy. A je to delikatesa i s loupanými mandlemi osmahnutými dohněda. Je to fakt znát, že tam ty arašídy nebo mandle patří. Moje zkušenost z posledního vaření je ta, že jich může být i víc. :-P

  • Olga . | 10. 11. 2008 23:25

    Zde je jasně a stručně jak se připravuje Kung Pao:http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/kung-pao

  • Anonym | 19. 12. 2006 22:39

    Nechci se vnucovat, ale myslím, že nejdříve by se mělo osmahnout maso, a teprve potom přidávat zelenina, a pokud je zelininy více druhů, pak zásadně v pořadí závislém na tom, jak dlouho je třeba příslušnou zeleninu tepelně opracovávat. Kouzlo zeleniny v jídlech na čínský způsob tkví v tom, že by měla být udělaná malinko míň než do měkka.

  • Beata Klačanská | 13. 12. 2006 14:20

    ide o čínu uvarenú "naopak", pretože Číňan zásadne najprv spracuje mäso - čo najrýchlejšie, a potom pridáva zeleninu a pod., súhlasím s názorom Kamila a Jany ohľadne ďalších ingrediencií, orechy stačí pridať ku koncu - pekne zmäknú, pokiaľ možno používať zeleninu čerstvú, musí byť po dohotovení jedla chrmkavá, viem o čom "hovorím, žila som v Číne pár rokov, Beata

  • Kamil Krybus | 13. 12. 2006 13:18

    Ano, trochu osmahnout i nahrubo nasekané arašídy, zalít horkým kuřecím vývarem a ne vodou, dochutit Wej-su a je to čína jak vyšitá. Super!

  • Jana Tomčíková | 13. 12. 2006 09:33

    Neměly by se ty arašídy lehce osmahnout?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Rychlovka Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Kuřecí maso Nakládané kapie Pepř mletý Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Jahodový dort - krémový

Jahodový dort - krémový

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Losos v sezamové krustě

Losos v sezamové krustě

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Květákový salát (nejen) s vejci

Květákový salát (nejen) s vejci

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
20
Drůbeží vývar s knedlíčky
Drůbeží vývar s knedlíčky
18
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka
18
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
17
Havajská řepa
Havajská řepa

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Petr Vágner s Laskonkou míří na grónský ledovec: Svatba v minus 30 stupních?

Petr Vágner s Laskonkou míří na grónský ledovec: Svatba v minus 30 stupních?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí Kung-Pao za 5 minut
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact