Připravíme si tři misky. V první, si připravíme potěr na křidélka. Ten se skláda z dvou lžiček soli, jedné lžičce papriky, granulovaného či sypaného (drceného) česneku, chilli, grilovacího koření, tymiánu a kari. To vše řádně utřeme a promícháme.
2
V druhé připravíme osolenou mouku.
3
Nu a ve třetí se rozmíchá směs vajíčka, mléka a vody v poměru 2 (vajíčko) : 1 (voda) : 1 (mléko).
4
Rozpálíme plotnu s hrncem ve kterém je oleje dosti, asi tolik, aby křídla byla zcela ponořena. Nejprve si je ale ochutíme, takže je hezky obalíme v první misce a poté v misce druhé a nakonec samozřejme v misce třetí.
5
Nyní je třeba použít malý trik, jaký Láďa Hruška předvedl.
6
Do papírového sáčku vsypeme všechen zbytek koření a mouku, která nám po obalování zbyla. Obsah hezky promícháme a do této směsi vložíme obalená kuřecí křídla. Pytlík s obsahem utěsníme a všechno pořádně protřepeme.
7
Poté dáme křidélka konečně smažit do rozpáleného oleje a to po dobu asi 10 minut.