Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli. Vše podlijeme asi 1/2 lahve piva. Pečeme na 250 °C asi hodinu (nejdříve zakrytá a ke konci je nechávám vypéct bez poklice), až jsou křidélka zlatá (díky černému pivu a cibuli zkaramelizují a jsou až tmavě hnědá) a případně je podléváme zbytkem piva.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danča
|12. 1. 2008 12:44
Jasně, piva prostě co hrdlo ráčí :-))))
Anna Kolocová
|11. 1. 2008 07:46
no na jednu porci bych dala ty cibule jen 2 aby jí tam nebylo moc, křidýlek podle toho jaký jste žrout a lahev piva bych nechala, cca půlka sice při tomto množství zbyde, ale může se dopít:)
Tomáš Marný
|10. 1. 2008 14:12
I pro jednu porci cca 4 křídla 3 střední dibule a láhev piva?,