Na dno pekáčku nebo remosky poklademe kysaným zelím (můžete posypat lžící cukru), na zelí naskládáme křídla, která posolíme a hodně posypeme grilovacím kořením. Vše zalijeme smetanou. Pečeme do změknutí a podáváme s chlebem nebo brambory.
2
I když se to nezdá je to výborné a nejlepší druhý den.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Barča
|22. 1. 2005 12:46
Ono je to opravdu vynikajicí. Zařazujeme do jídelníčků. Také jsem přisladila. Je to rychlé, nezamaže se moc nádobí - prostě akorát pro mě.
Eva
|19. 11. 2004 13:31
Souhlasím, vynikající. Také jsem přisladila a pak se všichni olizovali. Bohužel na druhý den nic nezbylo.
Jana
|27. 9. 2004 10:10
Opravdu je to moc dobré, zařazujeme doma do jídelníčku. Akorát to zelí se na konci přípravy musí přisladit podle chuti - každé je jinak kyselé. Ale s brambory opravdu vynikající. Mňam