Bože, vy jste koza. :-D O:-)
Ten nálev (žampiony) je přece čistá chemie. Jak můžete něco takového doporučovat do vaření? I ty žampiony je nutno důkladně opláchnout! V Ingrediencích je "cibule", ale v přípravě "cibulka". To znamená se zelenou natí. Laskavě to upřesněte!
Doporučuju, je to fakt dobrota.
Dělala jsem z domácího kuřátka, to je výborné i bez koření a bylo to fakt moc dobré.
Další z vynikajících receptů od Airan, čekal v řadě na vyzkoušení a samosebou nezklamal. Dávám 1.
Opravdu moooooc dobré, dělala jsem z 1 kg kuřecího a málem nám nezbylo na druhý den :-)
Velmi dobré, ale kuřecí jsem musel okořenit. Použil jsem koření na kuřata a byla to mňamka
Vyborne, doporucujeme s upriskymi bramboraky:)
Všem doporučuji, bylo to vynikaící! Fakt super!
DOVOLIM SI DRZE UPOZORNIT NA TEN HOSPODSKY RECEPT, DOPORUCUJI VYZKOUSET, JE TO OPRAVDU MOOOC DOBRY:-))