Kuřecí prsíčka nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibulku a promícháme než zesklovatí. Přidáme scezené žampiony (nálev nevyhazujeme) a prohřejeme. V žampionovém nálevu rozkvedláme mouku a přidáme do směsi.
2
Chvilku povaříme, osolíme, opepříme, přidáme sojovku. Touto směsí plníme polovinu bramboráku a přehneme. K tomu se hodí různé zeleninové saláty, my nejraději zelný.
3
Recept pochází z jídelníčku jedné hospůdky v Jeseníku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marsi
|9. 5. 2017 11:21
Bože, vy jste koza. :-D O:-)
Vlasta Karabová
|17. 1. 2012 21:48
Ten nálev (žampiony) je přece čistá chemie. Jak můžete něco takového doporučovat do vaření? I ty žampiony je nutno důkladně opláchnout!
V Ingrediencích je "cibule", ale v přípravě "cibulka". To znamená se zelenou natí. Laskavě to upřesněte!
Martina Vašková
|28. 11. 2008 14:24
Doporučuju, je to fakt dobrota.
Marie Lebrušková
|23. 11. 2008 19:45
Dělala jsem z domácího kuřátka, to je výborné i bez koření a bylo to fakt moc dobré.
Jarka O.
|1. 9. 2008 14:05
Další z vynikajících receptů od Airan, čekal v řadě na vyzkoušení a samosebou nezklamal. Dávám 1.
Ita
|9. 6. 2008 11:39
Opravdu moooooc dobré, dělala jsem z 1 kg kuřecího a málem nám nezbylo na druhý den :-)
Standa Jirásek
|11. 11. 2007 10:08
Velmi dobré, ale kuřecí jsem musel okořenit. Použil jsem koření na kuřata a byla to mňamka
MY
|6. 1. 2007 16:49
Vyborne, doporucujeme s upriskymi bramboraky:)
pupen Hons
|24. 11. 2005 07:03
Všem doporučuji, bylo to vynikaící! Fakt super!
Airan
|22. 11. 2005 16:42
DOVOLIM SI DRZE UPOZORNIT NA TEN HOSPODSKY RECEPT, DOPORUCUJI VYZKOUSET, JE TO OPRAVDU MOOOC DOBRY:-))