• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí kousky v bramboráku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí kousky v bramboráku

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí kousky v bramboráku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      plechovka nákládané žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • sádlo
    • 5
      ks bramboráky

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle. Přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibulku a promícháme než zesklovatí. Přidáme scezené žampiony (nálev nevyhazujeme) a prohřejeme. V žampionovém nálevu rozkvedláme mouku a přidáme do směsi.
2
Chvilku povaříme, osolíme, opepříme, přidáme sojovku. Touto směsí plníme polovinu bramboráku a přehneme. K tomu se hodí různé zeleninové saláty, my nejraději zelný.
3
Recept pochází z jídelníčku jedné hospůdky v Jeseníku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky v bramboráku

Karbanátky v bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kotleta ve falešném bramboráku

Kuře na bramboráku

Kuře na bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marsi | 9. 5. 2017 11:21

    Bože, vy jste koza. :-D O:-)

  • Vlasta Karabová | 17. 1. 2012 21:48

    Ten nálev (žampiony) je přece čistá chemie. Jak můžete něco takového doporučovat do vaření? I ty žampiony je nutno důkladně opláchnout! V Ingrediencích je "cibule", ale v přípravě "cibulka". To znamená se zelenou natí. Laskavě to upřesněte!

  • Martina Vašková | 28. 11. 2008 14:24

    Doporučuju, je to fakt dobrota.

  • Marie Lebrušková | 23. 11. 2008 19:45

    Dělala jsem z domácího kuřátka, to je výborné i bez koření a bylo to fakt moc dobré.

  • Jarka O. | 1. 9. 2008 14:05

    Další z vynikajících receptů od Airan, čekal v řadě na vyzkoušení a samosebou nezklamal. Dávám 1.

  • Ita | 9. 6. 2008 11:39

    Opravdu moooooc dobré, dělala jsem z 1 kg kuřecího a málem nám nezbylo na druhý den :-)

  • Standa Jirásek | 11. 11. 2007 10:08

    Velmi dobré, ale kuřecí jsem musel okořenit. Použil jsem koření na kuřata a byla to mňamka

  • MY | 6. 1. 2007 16:49

    Vyborne, doporucujeme s upriskymi bramboraky:)

  • pupen Hons | 24. 11. 2005 07:03

    Všem doporučuji, bylo to vynikaící! Fakt super!

  • Airan | 22. 11. 2005 16:42

    DOVOLIM SI DRZE UPOZORNIT NA TEN HOSPODSKY RECEPT, DOPORUCUJI VYZKOUSET, JE TO OPRAVDU MOOOC DOBRY:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bramboráky Cibule Hladká mouka Kuřecí maso Nákládané žampiony Pepř mletý Sádlo Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

Smažený květák (brokolice) v pivním…

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Dýňový krém

Dýňový krém

Kořeněná panenka ve slanině

Kořeněná panenka ve slanině

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím plátkem

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

177
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
110
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
72
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
60
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
58
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz StarDance Tour 2025: Odtajnili další pár!

StarDance Tour 2025: Odtajnili další pár!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Kuřecí kousky v bramboráku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact