Maso naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájené maso, kari, česnek a oregáno. Smažíme asi 15 minut a nakonec přidáme hořčici. Podáváme s rýží.
Výborný recept, akorát jsem nejdřív udělala cibuli do sklovata, pak jsem přidala maso a kari (oregano nemám moc ráda), i hořčici a maličko smetany, je to taky moc dobrý. Miluju kari takže děkuji za tenhle recept
Annette
|20. 6. 2015 10:13
Je to výborný recept ale nemusíte podávat s rýží. Já osobně jsem tento chod podávala s bramborovou kaší a móc nám chutnalo. :-)
Michal
|15. 2. 2014 13:10
Já jsem tento recep vzal v Drahanech na zlatou vařečku a byly jsme 10 z 14 ale mému týmu to teda velice chutnalo <:-) :-D
Micl
|14. 2. 2014 14:40
Já to otestoval a dávám tomu za 4 protože je to :-P
My v hořčici koupeme maso ještě před smažením, je to lahůdka.
Verča
|28. 7. 2012 22:59
Tak jsem zkusila tento recept jako skoro úplný začátečník a musím říct, že se premiéra povedla! :-) Akorát místo rýže jsem udělala hranolky a bylo to mooooc dobré! ;-)
Miška
|5. 2. 2012 12:04
Výborně jsme si pošmákli,já to trošku pozměnila,lžičku a půl hořčice a lžičku pasty wasabi a bylo to výýborné :-P
Svatoslava
|8. 8. 2011 13:06
Výborný recept, jen jsem to trochu pozměnila a přidala na kroužky nakrájenou cibuli a do rýže přidala zeleninu. Jinak všem moc chutnalo.
Simča Sládková
|18. 6. 2009 11:08
Peťulko - nejsem autorkou tohoto receptu, ale já bych tu hořčici přidala ještě na té pánvi. Ne, že bych ji nějak dlouho dělala, ale aby se prohřála a propojily se chutě. Tak na minutku na staženém teple. A hned podávat. S.
Peťulka
|27. 6. 2007 12:09
Ja mam takovy asi hloupy dotaz...Jsem kuchař začátečník a tak nějak nevím jestli tu hořčici přidat když je maso ještě na té pánvičce a nebo až potom?
Ren
|21. 11. 2006 14:22
Přidala jsem ještě trochu pikantní hořčice, aby to bylo výraznější a musím říct, že nám chutnalo.Jako přílohu jsme zvolili raději hranolky než rýži....
Jaroslava Oumarová
|22. 6. 2006 11:38
Holt, jiný kraj, jiný mrav:-)) Co je pro nás pikantní, je pro ohnivé Španěly obyčejné, ba nevýrazné:-))
Andrea
|22. 6. 2006 11:33
Súhlasím, u nás (Spanielsko) sa pod slovom pikantné rozumie stiplavé (pálivé). Prosím o pochopenie a prepácenie, prísady ako horcica ci cesnak sa u nás povazujú za samozrejmú prísadu do jedla, ale ak sa objaví chili (u nás s jedným "l" kvôli výslovnosti), tak je vzdy avízo "pikantné". Preto bola moja reakcia na komentár anonyma taká, ako som napísala.
Jaroslava Oumarová
|21. 6. 2006 10:05
To byla Andrejčina reakce na komentář Anonyma:-))
Verena
|21. 6. 2006 08:21
Nevím, kde v receptu je napsáno, že je to pikantní?!
Zdena z JM
|20. 6. 2006 12:53
Podle mě pikantní neznamená pálivé.Pikantní znamená výrazné.Takže v podstatě všechny ingredience jsou pikantní-hořčice,česnek,curry,pepř.
Jaroslava Oumarová
|20. 6. 2006 12:25
Andrejko, nejen chilli patří k pikantním pochutinám. A ve slovníku se píše o slovu pikantní ve vztahu k jídlu: JEMNĚ ostrá, JEMNĚ výrazná chuť. Pikantní neznamená, že Vás pouze pálí pusa ( a následně ostatní orgány) :-)))))))))
Andrea
|20. 6. 2006 12:04
Jednoduché, ale vôbec nie pikantné. Ani jedna zlozka (horcica, olej, curry, oregano, sol a cesnak nie sú pikantné). Korenie (pepr) môze byt, ak bude biele a v nadmernej miere. Nie je tam chili a tak naozaj nevidím, preco by to malo byt pikantné.