Jatýrka osušíme a nakrájíme na nudličky, ve vyšší vrstvě oleje ve Woku zprudka opečeme. Vyndáme, slijeme olej. Cibuli nakrájenou na měsíčky dáme osmahmnout do Woku, přidáme sterilované papriky a jatýrka. Přidáme bílé Martini, kečup, sladkou chilli omáčku a sojovou omáčku. Dle chuti dosolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra Vosahlova
|13. 10. 2007 18:40
Rada bych se zeptala jake Matrini mate na mysli.Bianko nebo dri? Podobnym zpusobem kureci jatra pripravuji take, jsou vynikajici ,a rada bych zkusila i to s Martini. Diky
Anonym
|12. 10. 2007 07:10
Martini nepiji nejsem Bonde.Lze něčím nahradit?Nebo úplně vynechat?Pokud to nebude na úkor chuti!Děkuji.
Mirka K.
|11. 10. 2007 17:07
Ta cibule se osmaží na oleji,ve kterém se restovala játra, nebo na novem a olej z jater se nepoužije?